2017-01-09 08:39:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Lassan halad a rutinmunkákkal

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sokkal több támadást kap a Kos jegye, mint segítséget, emiatt érzi azt, hogy semmi sem sikerül önnek. Dolgozzon szorgalmasan, mert még sok elmaradása van, amit be kellene hoznia. A Mars helyzete este vitát generálhat, de ezáltal sikerül keresztülvinnie az akaratát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rosszul indul a napja: már eleve kimerültnek, netán búskomornak érezheti magát. A mozgás és a vitaminok hiánya is lehet azonban az oka a kedvetlenségének. Kocogjon, süttesse magát a téli napon, és egyen zöldségeket!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai napon számítson rá, hogy meg kell változtatnia a programját. Akármit is tervezett mára, egy váratlan esemény keresztülhúzhatja a számításait. A kedvesével is lehet egy kisebb összezördülése.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez okozhat érzelmi viharokat az életében. A kedvesével is összetűzésbe keveredhet, amit elsősorban a saját kiélezett érzékenységének köszönhet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A munka területén változásra kell felkészülnie – most nincs helye az álmodozásnak, ki kellene dolgoznia egy „B” tervet is. Őrizze meg a nyugalmát, bármilyen rázós is a helyzet. Este gyújtson illatgyertyát, ez most nyugtatólag hat önre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap hatékony munkával telik el. Szakértelmével komoly előnyöket szerezhet magának. Ne hagyja kizökkenteni magát a ritmusából. Este hívja fel a legjobb barátját, lesz mit elmesélni neki.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Pénzügyi nehézségek miatt főhet ma a feje. Szerencsére ön pontosan tudja, hogyan lehet kevésből is kijönni. Most még élvezi is ezt a lehetetlennek tűnő feladatot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek apró nézeteltérések a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja remek humorával. Ma sikerül mindenki arcára mosolyt csalnia!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne hagyja, hogy bárki is rábeszélje önt olyan dolgok megvásárlására, amire nincs is szüksége. Ma hamar fárad, nincs ami motiválja önt. Igyon több folyadékot, elsősorban gyümölcslevet. Este a kedvesének sikerül majd felvidítania.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Pénzügyeket illető döntéseket kell ma hoznia. Próbáljon meg racionális maradni, és kerülje a felesleges illúziókat! Éppen ezért jobb, ha a hiteleket egészen elkerüli, hacsak nem feltétlenül szükséges, hogy felvegyen.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a szokásosnál lassabban halad a rutinmunkákkal. Az a baj, hogy untatja a mindennapos tevékenység… Próbálja legalább az estéjét feldobni, szervezzen programot a párjával, vagy a barátaival!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sikerélményben lehet része, aminek köszönhetően lelke szárnyalni kezd. Ön érzékeny típus, sokat számít önnek, hogy kap-e pozitív visszajelzéseket. Ha ráadásul olyan személytől kapja, aki kedves a szívének, az még inspirálóbb.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: